Airpods i vaskemaskinen: hvad skal man gøre?

Det kan ske; der er stadig noget i lommen, når du tænder for din vaskemaskine… Når det drejer sig om elektronik, som ørepropper, kan det være ekstra irriterende, fordi du risikerer, at det går i stykker i vasken. Kommer du i tanke om, at du sandsynligvis har lagt dine airpods i vaskemaskinen? Prøv så at stoppe vaskemaskinens program før tid. Startknappen på din vaskemaskine fungerer ofte også som en stop- eller pauseknap. Medmindre tromlen er fyldt med vand, kan du ofte nu åbne døren til vaskemaskinen og kontrollere, om dine airpods faktisk er kommet ind i vaskemaskinen. Hav for en sikkerheds skyld en spand og håndklæder klar til tilfældet, at der kommer (meget) vand ud af vaskemaskinen.

Hvis dine hovedtelefoner er blevet våde, kan du ofte stadig redde dem. Tør dine airpods så hurtigt som muligt med en tør, blød klud og læg dem derefter på et tørt sted (så lad dem ikke ligge i badeværelset eller vaskerummet). Læg dem ikke på en radiator og prøv heller ikke at tørre dem med en hårtørrer, da denne varme kan beskadige airpods. Du kan eventuelt lægge dem i ris, da dette absorberer vand. Afhængigt af hvor våde de er blevet, kan det tage noget tid, før de er helt tørret indvendigt. Prøv ikke at tænde dem, før du er sikker på, at de er helt tørre.

Har du ladet dem tørre et par dage, men vil de stadig ikke tænde? Så er de sandsynligvis blevet for våde, og de vil sandsynligvis heller ikke virke mere.