Miele vaskemaskine

Miele er bedst kendt inden for vaskemaskiner, og det er ikke uden grund. En Miele vaskemaskine har en levetid på omkring 15 år, hvilket er meget længere end konkurrencen. En Miele vaskemaskine scorer også højt på energibesparelse, og du kan øge brugervenligheden med teknologier som TwinDos, CapDosing, PowerWash, AllergoWash og Singlewash. Sandsynligheden for at du vil fortryde dit Miele køb er meget lille.

De bedste Miele vaskemaskiner fra 2024

1

Miele WED675WCSNDS

2

Miele WEG675WCS

3

Miele WSF363WCS

4

Miele WEI875WCS NDS P

5

Miele Active WSA023WCS

Sidste opdatering: 5 oktober 2024

De bedste Miele vaskemaskiner fra 2024

1

Miele WED675WCSNDS

2

Miele WEG675WCS

3

Miele WSF363WCS

4

Miele WEI875WCS NDS P

5

Miele Active WSA023WCS

Sidste opdatering: 5 oktober 2024

Picture of Yannick
Yannick

Vaskemaskineekspert siden 2017

Nyttigt at vide

  • Miele vaskemaskiner har med 15 år den længste levetid.
  • TwinDos, AllergoWash, SingleWash, CapDosing og PowerWash 2.0 øger brugervenligheden.
  • Du vælger Miele, hvis du vil regne med kvalitet og holdbarhed.
  • Den bedste miele vaskemaskine ne er Miele WED675WCSNDS

Om mærket Miele

Siden 1988 har det tyske mærke Miele lovet at være ‘Immer Besser’, hvilket betyder, at de ønsker at være bedre end konkurrencen, men også at de konstant stræber efter at forbedre sig selv. Ved at vælge produkter fra Miele, i dette tilfælde vaskemaskinen, kan du være sikker på, at du vil have glæde af dem i lang tid.

I 1925 begyndte mærket at producere de første vaskemaskiner, og i dag har de udvidet deres sortiment med mange andre husholdningsapparater, såsom støvsugere. Mieles produkter scorer ofte højt i test, som dem fra Forbrugerrådet, hvilket har givet mærket et godt ry i Danmark.

Dette er de bedste Miele vaskemaskiner fra 2024

En Miele vaskemaskine er en investering for lang tid, og derfor er det vigtigt at tænke godt over dit køb. Vi har testet forskellige vaskemaskiner og sammenlignet dem grundigt, så du får et godt overblik over udvalget. Vi har lagt vægt på flere aspekter, herunder fyldningskapacitet, energiklasse, antallet af specielle vaskeprogrammer og støjniveauet. Dette er de bedste Miele vaskemaskiner fra 2024:

1

Den bedste miele vaskemaskine

Opdag Miele WED675WCSNDS vaskemaskine, en innovativ løsning til moderne husholdninger. Med sin 8 kg kapacitet kan denne maskine nemt håndtere både små og store vaskelæs, hvilket er ideelt for familier, der ønsker at reducere antallet af ugentlige vaske. Denne kapacitet sikrer, at tøjets renhed ikke kompromitteres, selv når der vaskes større mængder.

Intelligente vaskeprogrammer er en central del af Miele WED675WCSNDS, der tilbyder en række tilpassede muligheder for forskellige tekstiltyper. Dette sikrer korrekt behandling af tøjet og forlænger dets levetid. For dem med travle livsstil er hurtigvask på 20 minutter en uundværlig funktion, der effektivt renser let snavset tøj og mindre vaskelæs.

Maskinen er udstyret med TwinDos og CapDosing teknologi, som sikrer præcis dosering af vaskemiddel og optimal renhed. Miele@mobile appen tilbyder overvågning og kontrol af vaskemaskinen fra en smartphone, hvilket øger bekvemmeligheden. Desuden gør DirectSensor teknologien det nemt at betjene maskinen. Vedligeholdelse er vigtig for at holde maskinen i topform, selvom den mangler en stoomfunctie, hvilket kan være en ulempe for nogle brugere.
2
Opdag den revolutionerende Miele WEG675WCS vaskemaskine, der er designet til at gøre din hverdag lettere og mere effektiv. Med en kapacitet på 9 kg og 1400 omdrejninger i minuttet, er denne maskine ideel for den moderne familie, der værdsætter tid, kvalitet og holdbarhed. Miele WEG675WCS NDS LW er udstyret med innovative teknologier som TwinDos og CapDosing, som sikrer en optimal og skånsom behandling af dit tøj. Den blev kåret som bedst i test i juni 2022.

Den rummelige tromle med 9 kg kapacitet er perfekt for større husholdninger eller familier med børn, hvor vasketøjet hurtigt kan hobe sig op. Denne kapacitet betyder, at du kan vaske mere tøj i færre vaske, hvilket sparer både tid og energi. Miele WEG675WCS tilbyder en række specialiserede vaskeprogrammer, der passer til netop dine behov, herunder et Express 20 program, der renser tøj på kun 20 minutter.

TwinDos-systemet sikrer en præcis dosering af flydende vaskemiddel, hvilket optimerer vaskecyklussen og giver dig perfekt rent tøj hver gang. CapDosing-teknologien gør det muligt at anvende specialiserede vaskemidler på det mest optimale tidspunkt i vaskecyklussen, hvilket yderligere forbedrer plejen af dit tøj. Maskinen er designet med en patenteret SoftCare skånetromle, der behandler tøjet skånsomt og forlænger dets levetid. Miele WEG675WCS er bygget til at holde i op til 20 år, hvilket giver dig ro i sindet og sikrer, at din investering er en langvarig løsning til dit hjem.
3
Opdag den revolutionerende Miele WSF363WCS vaskemaskine, der kombinerer moderne teknologi med enestående brugervenlighed. Denne højkapacitetsmaskine på 8 kg er perfekt tilpasset den moderne livsstil, hvor tid er essentiel, og bekvemmelighed er nøgleordet. Med sin intuitive DirectSensor-funktion og innovative CapDosing-system sikrer Miele WSF363WCS, at dit tøj altid bliver behandlet med største omhu.

Med Miele WSF363WCS vaskemaskinens indbyggede Wi-Fi-forbindelse og Miele@mobile-appen kan du nemt styre og overvåge dine vaskecyklusser, uanset hvor du er. Dette giver en uovertruffen fleksibilitet og kontrol, hvilket betyder, at du kan starte, pause eller overvåge vaskeprocessen direkte fra din smartphone eller tablet. QuickPowerWash-programmet er en sand game-changer, der leverer imponerende rene resultater på rekordtid – helt ned til 20 minutter.

Uanset om du skal vaske silke, uld eller hverdagstøj, har Miele WSF363WCS et tilpasset program, der passer til dine behov. Denne alsidighed sikrer, at hvert stykke tøj bliver behandlet korrekt, hvilket forlænger dets levetid og bevarer tekstilernes kvalitet. Funktionen for forskudt start giver dig mulighed for at planlægge vaskecyklussen, så den passer ind i din dagligdag, hvilket er ideelt for dem, der ønsker at optimere deres tid.
4
Miele WEI875WCS NDS P vaskemaskinen er en effektiv og omhyggelig løsning til tøjpleje i hjemmet. Med en kapacitet på 9 kg er den perfekt til større husholdninger, der ønsker at vaske mere tøj ad gangen. Denne kapacitet giver mulighed for at håndtere alt fra dagligdags beklædning til større tekstiler, hvilket kan spare tid og energi for brugeren.

Den innovative QuickPowerWash-funktion sikrer, at tøj bliver rent på under en time, hvilket er ideelt for dem med en travl hverdag. Samtidig garanterer TwinDos og CapDosing systemerne en automatisk og præcis dosering af vaskemiddel, hvilket optimerer rengøringen og plejen af forskellige tekstiler. Disse funktioner sikrer, at tøjet ikke kun bliver rent, men også behandlet på den bedst mulige måde.

Vaskemaskinens intelligente design inkluderer Miele@Home og ComfortSensor, som giver brugeren mulighed for at styre og overvåge maskinen via Wi-Fi. Dette tilføjer en ny grad af bekvemmelighed og tilpasning til vasketøjets oplevelse. Desuden er Miele WEI875WCS NDS P designet med henblik på lang levetid og bæredygtighed, med en forventet levetid på 20 år, hvilket gavner både økonomi og miljø. Maskinens støjreduktion og stabilitet, sammen med den patenterede SoftCare-skånetromle, sikrer en stille drift og skånsom behandling af tøj. En væsentlig ulempe er dog, at den mangler en stoomfunctie, hvilket kan være en udfordring for dem, der har brug for dybdegående rengøring.
5
Opdag den nye standard inden for tøjvask med Miele Active WSA023WCS vaskemaskinen. Denne højtydende maskine er designet til at gøre din vasketøjsrutine både enklere og mere økonomisk. Med en kapacitet på 7 kg og en kraftfuld centrifugering på 1.400 omdrejninger i minuttet, er Miele Active WSA023WCS en pålidelig partner i hverdagen. Denne introduktion vil føre dig gennem de nøglefordele, som gør denne vaskemaskine til et must-have i ethvert moderne hjem.

Med Miele Active WSA023WCS's 7 kg kapacitet, kan du nemt håndtere dagligdagens vasketøj eller endda en hel uges tøj på én gang. Dette gør maskinen ideel til både små og større husstande, hvor fleksibiliteten i at kunne vaske større mængder tøj ad gangen er en væsentlig fordel. Kapaciteten sikrer også, at du kan vaske større genstande som sengetøj og gardiner uden besvær. ProfiEco motoren er konstrueret til at levere optimal ydelse med et minimum af energiforbrug, hvilket ikke alene skåner miljøet, men også din pengepung. Den støjsvage drift sikrer, at vaskemaskinen kan bruges på alle tider af døgnet uden at forstyrre hjemmets ro og fred.

CapDosing-teknologien fra Miele er en revolutionerende funktion, der giver dig mulighed for at tilføje præcis den rette mængde specialiseret vaskemiddel eller skyllemiddel til hver vaskecyklus. Dette sikrer optimal pleje og beskyttelse af dine tekstiler, samtidig med at det fjerner gætværket fra doseringen. Miele Active WSA023WCS er udstyret med den patenterede SoftCare skånetromle, som er designet til at behandle dit tøj med størst mulig omsorg. Tromlens unikke struktur og vandkanalsystem skaber et beskyttende lag af vand mellem tøjet og tromlen, hvilket reducerer slid og forlænger tøjets levetid.

De mest populære modeller fra Miele

På din jagt efter en Miele vaskemaskine vil du hurtigt finde ud af, at du har flere muligheder. De forskellige modeller har alle deres egne kvaliteter og ekstra funktioner for brugervenlighed. Herunder finder du de mest populære modeller, og hvis du klikker på dem, finder du automatisk mere information.

  1. Miele PowerWash vaskemaskine
  2. Miele SingleWash vaskemaskine
  3. Miele TwinDos vaskemaskine
  4. Miele W1 vaskemaskine

De unikke egenskaber ved Miele vaskemaskiner

Miele er ikke uden grund kendt for at lave de bedste vaskemaskiner. De har nemlig en række mærkespecifikke egenskaber, der gør, at de adskiller sig fra konkurrencen.

    Miele PowerWash 2.0

    Med PowerWash 2.0-teknologien har du brug for mindre vand og energi for at få den samme mængde tøj rent. Vand og sæbe sprøjtes nemlig ovenfra ned over dit tøj, så det fordeler sig godt. Det hurtige vaskeprogram hos maskiner med denne teknologi tager kun 49 minutter om at få en tromle med 5 kg tøj rent.

    Miele TwinDos

    TwinDos-systemet doserer automatisk dit vaskemiddel, så dit tøj altid bliver rent, uden at din maskine tager skade. Du kan også spare meget på omkostningerne til vaskemiddel årligt. Der medfølger standard flydende vaskemiddel fra Miele ved dit køb, men du kan også bruge almindeligt vaskemiddel. Dette skal du så selv hælde i reservoiret.

    Miele CapDosing

    Hvis du har tøj, der kræver en særlig behandling, kan CapDosing være meget nyttigt. Der er fem specielle vaskemidler, der leveres i specielle CapDosing-kapsler. Vaskemaskinen doserer præcis nok til en smart vask af hvert materiale. Denne teknik er standard indbygget i hver Miele vaskemaskine og sikrer, at du altid bruger det bedste flydende vaskemiddel for dit tøj og maskinen.

    Miele SingleWash

    For hurtigt at klare små vasketøj kan du bruge SingleWash-funktionen. Hermed vasker du hurtigt og energieffektivt små mængder tøj. Det er meget praktisk, hvis du for eksempel lige vil tømme din vasketøjskurv inden ferien, eller hvis du gerne vil have et bestemt beskidt stykke tøj på.

    Miele AllergoWash

    Denne funktion er meget nyttig for alle, der er overfølsomme over for visse stoffer. Dette program sikrer, at op til 99,99% af alle bakterier fjernes fra dit tøj.

    Hvorfor vælge en Miele vaskemaskine?

    Du vælger en Miele vaskemaskine, hvis du vil kunne regne med kvalitet, brugervenlighed, holdbarhed og en lang levetid. Miele har i meget lang tid stået alene på toppen, når det kommer til vaskemaskiner, og al den erfaring ser du virkelig reflekteret i udvalget.

    Hvad skal du være opmærksom på, når du køber en Miele vaskemaskine?

    Der er en række ting, du skal være opmærksom på, når du leder efter en Miele vaskemaskine. Her har vi listet de specifikke egenskaber for dig.

    Fyldvægten

    Inden for det komplette sortiment af Miele findes der mange forskellige vaskemaskiner, med en fyldvægt fra 6 kg op til 9 kg. Fyldvægten 9 kg er mindst almindelig, hvilket kan gøre det til en udfordring for store familier at finde en god vaskemaskine. Fyldvægten 8 kg er den mest almindelige, da det også er den mest gængse størrelse.

    Energiklassen

    Størstedelen af alle Miele vaskemaskiner har energiklasse A, hvilket i øjeblikket er det mest energibesparende. Vær opmærksom på, at der også er nogle modeller, der stadig har energiklasse C, hvilket vil koste dig lidt ekstra på din årlige energiregning.

    Støjniveauet

    Hvis du er på udkig efter en stille vaskemaskine, så er Miele et godt valg, da størstedelen af alle modeller har et støjniveau på 71 dB eller lavere, hvilket betyder, at apparatet er ekstra stille og derfor nemt kan placeres ved siden af et sove- eller arbejdsværelse.

    Typen af vaskemaskine

    For nylig kan du ikke kun finde en frontbetjent vaskemaskine hos Miele, men de forsøger også at øge populariteten af topbetjente vaskemaskiner. Den sidstnævnte model er meget praktisk, hvis du ikke har så meget plads.

    Ofte stillede spørgsmål om en Miele vaskemaskine

    Før du forlader denne side, anbefaler vi, at du læser de ofte stillede spørgsmål fra andre forbrugere. Så kan du være sikker på, at du ikke overser noget aspekt.

    Hvad koster en Miele vaskemaskine i gennemsnit?

    Hvis du er på udkig efter en billig vaskemaskine, er Miele ikke nødvendigvis det rette sted for dig. Den billigste model koster omkring 6.325 danske kroner, og der er også vaskemaskiner, som du skal betale mere end 9.675 danske kroner for. Så regn med en gennemsnitspris på omkring 7.450 danske kroner.

    Hvor længe holder en Miele vaskemaskine?

    Af alle vaskemaskinemærker har Miele den længste levetid. I gennemsnit kan du regne med, at en vaskemaskine fra Miele holder til 2351 vaske, hvilket ved tre vaske om ugen svarer til 15 år. Det er næsten 2,5 år længere end mærket med den næstlængste levetid, nemlig Siemens med 12,5 år.

    Hvad er service og garanti på Miele vaskemaskiner?

    Miele står for holdbarhed og pålidelighed, derfor får du to års garanti på hver vaskemaskine. Denne træder i kraft fra den dag, du køber vaskemaskinen, og i den periode bliver alle materiale- og fabrikationsfejl repareret gratis. Efter disse to år har du mulighed for at forlænge garantien mod betaling med yderligere fem år.

    Hvad er den bedste vaskemaskine fra Miele?

    Hvad der er den bedste Miele vaskemaskine for dig, afhænger helt af dine ønsker og præferencer. Hvis du foretrækker en energibesparende vaskemaskine, bør du primært kigge på energimærket. Vil du også have meget brugervenlighed? Så kig nærmere på CapDosing, Twindos-systemet eller Powerwash 2.0.

    Hvad er levetiden på en Miele vaskemaskine?

    Levetiden på en Miele vaskemaskine er omkring 15 år, hvilket er meget længere end alle andre mærker. Med en vaskemaskine fra Miele kan du være sikker på, at du ikke behøver at lede efter en ny vaskemaskine foreløbigt.

    Hvorfor er Miele vaskemaskiner så dyre?

    Miele vaskemaskiner er generelt lidt dyrere end andre mærker, men du skal altid huske på, at vaskemaskinerne også har en lang levetid, hvilket betyder, at du ikke skal købe en ny vaskemaskine så ofte. Desuden har alle modellerne energimærke A eller B, hvilket også sparer dig en del på dine eludgifter. Du betaler i sidste ende for faktorer, der bidrager til den lange levetid, herunder byggematerialer og innovative teknikker.